Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ATATÜRK MAHALLESİ 57. ALAY CADDESİ NO 12 SÜLEYMANPAŞA / TEKİRDAĞ
Vizyon
Türk Milletinin millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek.
Misyon
Sanayinin aranılan ara insan gücü olarak yetiştirmek, aynı zamanda yüksek öğretime hazırlamak. 1. Orta öğretim düzeyinde bir genel kültür vermek. Kişi ve toplum sorunlarını tanıtma, çözüm arama, yurdumuzun ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunma bilincini vermek. 2. Öğrencileri ilgi, beceri ve yetenekleri ölçüsünde hem mesleğe hem de yüksek öğretime ya da iş alanlarına hazırlamak. 3. İş ve hizmet alanlarının gereksinimi olan orta düzeyde teknik insan gücü yetiştirmek. 4. Çevrenin eğitim ve öğretim düzeyini karşılamak okulda yapılan meslek eğitimini iş ve hizmet hayatının gerektirdiği koşullarda gerçekleştirmek ve çevre okul iş birliğini kurmak.
Doğalgaz Kalorifer
Ulaşım
İlçe merkezinden minibüs ve otobüs ile okula gelinebilir. Öğrencilerimizi taşıyan özel servislerde mevcuttur.
Gündoğdu-turgut, 57. Alay Caddesi No:12, 59030 Tekirdağ Merkez/Tekirdağ
Süleymanpaşa merkezindedir. Merkeze uzaklık 3 km dir.
Sportif Etkinlikler
Dart Şampiyonası Genç Kızlar kategorisinde Tekirdağ 1.si Satranç Turnuvası Tekirdağ 2.si Genç Kızlar Hentbol Tekirdağ 3.sü
Teknofest proje başvuruları Tübitak 2240 A Lise Öğrencileri Yarışmaları